top of page

 

Pocket Valley Cup 2024 spilles i

Kampoppsett finner dere her

Nadderud Arena, Haukeveien 11 på Bekkestua
Nadderudhallen, Haukeveien 12 på Bekkestua
Lommedalshallen, Skolegata 30, i Lommedalen
Helsethallen, Skollerudveien 5 på Bærums Verk
 

Når dere ankommer hallen henvender laglederen seg i inngangen for å registrere ankomst og motta videre instruksjoner. Alle spillere til og med 12 år får medaljer (deles ved sekretariatet). I J/G 2009 og 2010 er det sluttspill og pokaler til finalistene. 

Pocket Valley Cup er opptatt av smart mat og tilbyr sunn og god hjemmelaget og hjemmebakt mat til gode priser. Ingen grunn med matpakke. Inngang og kiosk betales med VIPPS.

Vestre Bærum Lommedalen IL tok opp gamle tradisjoner og arrangerte Pocket Valley Cup 2022. Dette ble en dundrende suksess og cupen ble fulltegnet med lag på venteliste. Cupen er kommert for å bli.

Vi ønsker å tilby en cup for barn og ungdom som avslutning på håndballsesongen og før ny sesong er i gang. Vi ønsker at dette skal være en cup hvor man kan kose seg med håndballkamper, men med litt lavere skuldre enn ved oppstart av ny sesong. I tillegg til gode kampopplevelser, er vi opptatt av å ivareta et godt mattilbud under cupen. Vi har to ekstra satningsområder under cupen, det ene er sunn idrett gjennom hjemmelaget mat og den andre er utvikling av dommere.

Sunn mat + idrett = sant sier man og det skal vi prøve å etterleve. Les mer etter hvert under «Sunn mat».

 

Dommere er også viktige for gode kampopplevelser og dommerutvikling vil vi ha et ekstra fokus på i denne cupen. Nærmere informasjon om dette kan du kunne lese under «dommerutvikling»

 

bottom of page