top of page

Gratis inngang til Step by Step Showkamp

Påmeldte lag til Pocket Valley Cup får gratisbilletter til Showkamper i Nadderud Arena

Lørdag 10 juni klokken 16.00 inviteres det til Showkamp i Nadderud Arena mellom Team Hykkerud og Team Strandberg. Det er Idrettsprofilene Joakim Hykkerud og Stefan Strandberg som inviterer og med seg har de profiler fra både idrett og media.

Dette er en Showkamp med to kjendislag som skal prøve seg på en omgang håndball og en omgang fotball. Det vil være overraskelser og innslag underveis i kampen også. Dette skal bli en gledens dag i Nadderud Arena der inntekten går til Step by step Charity sitt arbeid.

Følg med fremover da de vil offentliggjøre hvilke profiler som er med!

 

Pocket Valley Cup vil stenge sine haller for at spillerne kan få kommet seg til Nadderud Arena for å oppleve disse showkampene.

Dørene til Nadderud Arena åpner 14.30. Ha billetten klar når dere går inn billettinngangen ved hovedinngangen.

Oppvarming til showkampen starter ca.15.20

Showkampen starter 16.00 og er ferdig ca. 17.30. Etter dette blir det muligheter for bilder og autografer med profilene

Vi gleder oss til showkamp!!!!

 

Ønsker påmeldte lag til Pocket Valley Cup å bestille gratisbilletter til Showkampene, send bestilling med antall billetter direkte til charity@stepbystepcharity.com (send inn laginfo, kontaktperson og antall billetter). Det er kun barna som får gratisbilletter. Bestill kun det antallet du vet at blir brukt slik at andre får muligheten til å være med også

Salg av billetter til søsken eller foreldre kan gjøres via denne lenken: https://showkamp.ticketco.events/no/nb/e/hykkerud_vs_strandberg

bottom of page